Heb jij problemen met jouw wachtwoorden? Kan je ze moeilijk onthouden? Soms is het interessant om eens al je wachtwoorden te veranderen. Het is en blijft een onderwerp met veel onopgeloste vragen, ook voor jou. Privacy jurist & activist Matthias Dobbelaere-Welvaert beantwoordde jouw vragen in 'De Madammen'.

Instagram

Kristin Loos zit sinds kort op Instagram: “Ik zit nog maar juist op Instagram op vraag van mijn kleinkinderen. Ik wil daar wel iets opzetten, maar heel de wereld hoeft dat niet te zien.  Kan ik iets posten alleen voor kleinkinderen en wat vrienden? En hoe doe ik dat?

“Als je een Instagramaccount hebt aangemaakt, kan je twee dingen doen. Je kan mensen volgen, maar je kan ook zelf foto’s plaatsen. Stel dat je absoluut zo’n Instagramprofiel wil, dan kan je eentje aanmaken en op slot zetten. Je kan dan één of twee accounts volgen. Daar doe je eigenlijk niets fout mee.”

Stel dat je absoluut zo’n Instagramprofiel wil, dan kan je eentje aanmaken en op slot zetten. Je kan dan één of twee accounts volgen.

Je hebt nog betere applicaties zoals ‘Signal’ of ‘Telegram’. Bij deze heb je heel veel controle.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *